You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Вашата количка е празна!

Мека висяща бебешка дрънкалка ЗАЕК 305791

26.40 лв. Без данък: 22.00 лв.
  • Производител: Haba
  • Код на продукта: 305791
  • Тегло: 0.05 кг.
  • Размер: 32 см. x 11 см. x 2 см
  • Наличност: В наличност

Красива бебешка играчка за развиване на моторни умения за деца от 6 месеца, с весело дрънчаща камбана, която стимулира сетивата и насърчава първото хващане. Неката играчка зайче може да се прикрепи за бебешки седалки, колички и кошари много бързо, благодарение на велкрото.


Бебетата обичат да поставят всичко в устата си! Именно заради това е нужно да избираме качествени и безопасни играчки за нашите деца.

Висококачествената играчка е изработка на немския производител Хаба - в състава на играчката има само безопасни и трайни материали. Играчката е страхотен и забавен подарък за всяко бебенце.

Височина: 2 см

Ширина: 11 см

Дължина: 32 см

Тегло 50 гр.

Препоръчителна възраст - 6 месеца

Състав: Текстил, неръждаема стомана

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА: Да не се суши в сушилна машина! Да не се глади и избелва! Препоръчително е ръчно пране при температура 30 градуса.


ХАБА е немска марка с над 80-годишна история и многобройни награди за качество и сертификати за безопасност. ХАБА твори и произвежда разнообразни детски играчки от екологични и безвредни материали и определя себе си като “Изобретател за деца” с фокус оригинален дизайн и прецизна изработка.

Продуктът отговаря на Европейска норма за безопасност EN-71

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти